Veel Etos producten uit het assortiment zijn vernieuwd, doordat Etos een nieuw logo heeft. Nu werd het de hoogste tijd dat de producten van de wellnesslijn aangepakt werden. Etos heeft de wellnesslijn flink onder de handen genomen en heel mooi ontworpen. Ze hebben zich net als bij de andere lijnen, zich weer overtroffen. Etos heeft een nieuwe lijn ontworpen met nieuwe geuren combinaties en paar oude geuren behouden met een nieuwe verpakking. Één van de nieuwe geuren combinaties is bijvoorbeeld marula oil & Baobab. Dit is nog maar één geuren combinatie van velen. Van elk nieuwe geuren combinatie bestaan 5 a 6 verschillende producten.

De andere wellness lijn bestond al, maar heeft Etos in een nieuw jasje gestoken. De geuren van die lijn zijn: eucalyptus, rozemarijn en lavendel. In mijn beautybox zat de shower foam en shower cream met eucalyptusgeur. Ook is er nog een badolie met eucalyptus. Eucalyptus is niet echt mijn geur, maar daardoor wel extra interessant om het uit te proberen.

Eucalyptus shower cream:

Als ik heel eerlijk ben vind ik de Etos eucalyptus shower cream niet echt een cream, maar eerder een showergel. Hij is qua structuur niet zo dik als een cream. Wel ruik je bij de shower cream enorm goed de eucalyptus. Als je verkouden ben is de eucalyptus ideaal, je krijgt meteen weer wat extra lucht. Je luchtwegen/neus gaan er helemaal van open. De geur ruikt echt naar eucalyptus en de cream isgroen/blauw van kleur. Wat ik altijd extra leuk vind als je douchegel/cream een kleurtje heeft. Geeft in mijn ogen toch iets vrolijks.

Eucalyptus shower foam:

De is shower foam is in vergelijking met de shower cream, gewoon wit. Qua structuur vind ik een shower foam heel fijn. Heb je niet veel van nodig en schuimt zo lekker. Ook voelt je huid zo lekker zacht na het gebruiken van een foam. Wat mij opviel bij de eucalyptus shower foam. Is dat de geur niet hetzelfde is, als die van de eucalyptus showercream. Ik vind dat de foam een chemische geur van eucalyptus heeft. Misschien is het alleen in het begin dat de foam zo ruikt of heb ik precies degene met een “productiefout”, maar daar weet ik natuurlijk niet zeker.

Conclusie:

Ondanks dat eucalyptus niet mijn geur is, vind ik hem toch wel fijn. Ik ben zo’n persoon die 1x in het jaar verkouden wordt en die verkoudheid duurt dan 350 dagen ofzo. Dus voor mij ideaal een shower gel/foam of cream met eucalyptus waar je net even wat extra lucht van krijgt. Ook is de lijn ideaal om cadeau te geven, de verpakkingen zijn namelijk enorm fancy.

Liefs, Tamara.