HEY YOU!

Tegenwoordig vind steeds meer online plaats en staat de online wereld 24/7 aan. Het is belangrijk om mee te gaan in deze wereld en bij te blijven met online trends. Als online marketeer weet ik als geen ander wat de trends zijn, hoe je met online marketing met de trends mee kan gaan en hoe je je doelgroep op verschillende manieren kan bereiken. 

Contentcreatie

Content is een middel om de doelgroep te bereiken, te beïnvloeden en uiteindelijk te overtuigen. Bij contentcreatie wordt er dus content gemaakt voor een specifieke doelgroep, het is belangrijk dat er unieke content wordt gemaakt. Schrijven van blogs het creëren van content voor social media

social media Marketing

Social media marketing zet ik in om je bedrijf of merk te promoten en jouw doelgroep te bereiken. Hierbij help ik je onder andere met een social media strategie, waarmee ik bezoekers gericht naar je website leidt.

Zoekmachine optimalisatie

Ook wel bekend als de afkorting SEO (search engine optimization). Ik ga je website optimaliseren om de vindbaarheid in de zoekmachine, zoals Google te verbeteren. Door zoekmachine optimalisatie stijg je in de zoekresultaten van Google (zonder adverteren).

Social advertising

Social advertising kan een onderdeel van de social media strategie. Social advertising is adverteren via jouw social mediakanalen. Door gebruik te maken van social advertising kan je jouw doelgroep die online aanwezig is goed targeten. Het voordeel van social advertising is, is dat je alles kan meten.

Data

Als je aan de slag gaat met online marketing is het belangrijk om data bij te houden, want je wilt natuurlijk weten wat bepaalde acties doen. Ik ga voor jou aan de slag om alles binnen je website en campagnes meetbaar te maken. Zodat we maandelijks alles kunnen bespreken en nalopen.

e-mail marketing

E-mail marketing is één van de manieren om een band met je (potentiële) klanten op te bouwen. E-mail marketing is een stuk minder vluchtig dan social media. Je klanten nemen de tijd om dit te lezen en actie te ondernemen. Daarom is het belangrijk om hier tijd en aandacht aan te besteden en er gebruik van te maken.

Certificaten & partners

google partner
google analytics certificaat
google tag manager
google ads certificaat
marketing is telling the world you're a rockstar. Content marketing is showing the world you are.

Tamara is een betrokken en gedreven online marketeer. Ze heeft ons geholpen bij het opzetten en inrichten van onze marketing en is daarbij erg enthousiast aan de slag gegaan, met als resultaat een goede inrichting van onze analytics omgeving zodat we resultaten op basis van duidelijke KPI's inzichtelijk konden krijgen.

Sander Martijn Baart - Redkiwi

Tamara in één woord: heel gedreven. Gedreven om dingen goed te doen, het onderste uit de kan te halen. Tamara is echt van alle markten thuis. Van data tot design én goed met mensen.

Jules Sohier - Anglers

Tamara en ik zijn gelijktijdig begonnen. In de periode dat ik heb samengewerkt met Tamara heb ik haar zien ontwikkelen tot een enorm gedreven en geduldige online marketeer. Tamara is voor iedereen een toevoeging voor ieder zijn organisatie

Lukas Roeling - Redkiwi

Schrijf je in voor de nieuwsbrief