Rimmel mascara volume shake

Ik zal meteen eerlijk opbiechten dat de mascara’s van Rimmel die ik heb geprobeerd, niet goed vond. Ik vond de borstels meestal niet fijn en vond ze vaak klonterig. Hierdoor was ik erg benieuwd om de nieuwe Volume Shake mascara te proberen. Om te kijken of mijn mening enigszins bijgesteld kon worden.

Rimmel mascara volume shake

Laat ik eerst beginnen met de naam Volume Shake. De naam zegt het al, je kunt het volume “shaken” (wat je in principe met elke mascara kunt). Maar in de Volume Shake mascara zit een shake-systeem. Als je mascara wat droog wordt, kun je de mascara shaken waardoor hij weer ververst wordt. Dit komt door de watergel structuur, een combinatie van water en was. De watergel zorgt ervoor dat de mascara weer vloeibaarder is en niet klonterig wordt. Ideaal toch? Overigens is Rimmel 10 jaar bezig geweest om dit te ontwikkelen! De mascara hoef je dus niet elke keer te shaken als je hem gebruikt, maar alleen als je merkt dat de mascara wat droger wordt.

Als je de mascara in je hand hebt, merk je meteen dat hij een stuk zwaarder is dan dat je gewend bent. Dit komt door het shake-systeem. De borstel loopt iets toe, waardoor je ook de binnenste wimpers goed kunt bereiken. Bij de eerste laag brengt de mascara goed volume aan je wimpers, en spreidt de wimpers goed. Er komt voldoende mascara op de borstel, niet te veel en niet te weinig. Ik vond alleen wel bij de tweede laag die ik aanbracht, dat mijn wimpers meer aan elkaar gingen plakken (ik bracht de tweede laag aan, toen de eerste laag droog was). Als je meer volume wilt, is deze mascara zeker een aanrader!

Conclusie: Mijn mening is enigszins bijgesteld over de Rimmel mascara’s.

De Rimmel Volume Shake mascara kost €15,99. De mascara is er alleen in de kleur zwart en er is geen waterproof variant. Hij is natuurlijk te koop bij Etos!

Liefs, Tamara.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.