Fixingspray Etos

Fixingspray Etos limited edition

In mijn eerste box van de Etos, zat onder andere de Etos limited edition make-up fixingspray. Zeg nou eerlijk hoe fancy is de verpakking?! Ziet er fantastisch uit!

Toen ik de spray binnen kreeg was ik alleen al betoverd door de verpakking, zonder überhaupt te weten wat ik in mijn handen had.

Fixingspray

Met een aantal sprays verspreid je de nevel over je gezicht nadat je jou make-up hebt op gedaan. Hierdoor blijft je make-up langer zitten. Al een langere tijd is er van Etos eigen merk een fixingspray. De eerste variant was de fixing spray long lasting (roze verpakking) en de tweede variant fixing spray hydraterend (blauwe verpakking). En daar is dan nu de fancy derde variant bijgekomen!

Cocos

De limited edition fixing spray long lasting coconut fragrance! De naam zegt het al, de derde variant ruikt naar cocos. Persoonlijk ben ik niet heel erg fan van de cocos geur, en vind ik de geur snel overheersend. Maar ik wilde natuurlijk wel de spray proberen!

Zodra je de dop eraf haalt ruik je meteen de cocos geur. Alleen als je het op je gezicht sprayt ruik je een subtiele cocos geur. De geur is niet overheersend (voor de niet cocos liefhebbers net als ik, is dat fijn). Als je de fixing spray op je gezicht hebt gesprayd legt het een “laagje” op je gezicht waardoor het fixeert. Aan het einde van de dag zat me make-up er nog goed op! Vooral me poeder zat er nog goed op. Meestal is dat aan het einde van de dag bij mij eraf.

Tip: je kan de fixing spray ook in de koelkast zetten voor een verfrissing op je gezicht.

De fixing spray is natuurlijk te koop bij Etos en kost maar €4,99! En als je net als ik niet van cocos houd, kan je ook een andere variant kopen. (ook voor €4,99)

Liefs, Tamara.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.