De nieuwe botanical boostlijn

Er is weer een nieuwe beautybox bezorgd! Jeej! Ditmaal gevuld met de volledige limited edition lijn van Botancial boost. De limited edition lijn: Rosemary&fig geur. ​​

Botanical boost lijn:
De botanical boost lijn, is een lijn van Etos in samenwerking met Botanicus Amsterdam. (de specialist op het gebied van botanical collecties en plantwetenschap). De botanical boost lijn is gemaakt van plantaardige extracten. De lijn bestaat ongeveer zo’n twee jaar bij Etos en heeft 25 verschillende producten en drie geuren vast in het assortiment. De geuren zijn: Jasmine & vanilla, lime & mint en elderflower & raspberry. Elk jaar brengt Etos een limited edition botanical lijn uit. De vorige limited edition was: orange blossom & ginger (waar ik al fan van was) en nu dus de rosemary & fig.

Mijn beautybox was gevuld met: shower foam, hand cremé, massageolie, bath fizzer en de scented candle. Toen ik de beautybox open maakte, kwam meteen de geur van Rozemarijn en vijg op mij af. Hoe het ruikt? In één woord: HEERLIJK! Ik werd serieus gewoon vrolijk van de geur, omdat ik het zo lekker vind ruiken. De geur rozemarijn is een heerlijke aromatische kruid. De intense geur van rozemarijn staat bekend om zijn verkwikkende werking.

Met zo’n start kan het bijna niet anders dan dat de producten helemaal top zijn, toch? En inderdaad, de producten zijn top!

Scented candle:

Ik vind de design van de kaars alleen al leuk. Niet te veel poes pas, maar gewoon simpel. Ik houd daarvan! De scented candle heeft een heerlijke geur. Bij het openen van de verpakking, komt er al een geur op je af. Ik kan nam de geur in mij op en dacht: Oh heerlijk! De geur van de kaars doet mij denken aan de winterdagen. Met de donkere dagen, lekker een geurkaars aan.
De scented candle is te koop voor: €6,99.

Body cream:

Ik ben zelf niet heel erg fan van body cream in een “potje” (heb ik ook bij dag en nacht cream). Ik houd er niet zo van om met mijn vingers in een potje te graaien, en dat vervolgens de helft onder mijn nagels zit. Maar ondanks dat ik het potje niet fijn vind, vind ik de body cream zelf wel fijn. Ook de body cream ruikt heerlijk. De body cream is dik qua structuur. Je moet wel even kracht zetten om de body cream goed uit te smeren. Anders blijft de cream heel erg op je huid liggen en dat is natuurlijk niet wat je wil. De body cream voedt de huid goed en is vooral voor een droge huid ideaal!
De body cream is te koop voor: €4,99

Shower foam:

De shower foam ruikt net als de andere producten, heerlijk! Ik dacht eerst wel dat ik de geur misschien te intens zou vinden voor een shower foam. Dat je na het douchen een intense rozemarijn geur bij je zou dragen, maar niets is minderwaar. De geur van de shower foam is niet te intens. De shower foam is heerlijk om te gebruiken. Je moet wel even goed kracht zetten om er foam uit te krijgen (kan ook aan mijn foam liggen), maar hij is fijn om te gebruiken. Je ruikt na het douchen nog een lichte geur van rozemarijn maar op een fijne manier. Niet te intens.
De shower foam is te koop voor: €4,99

Massage oil:

De Massage oil is erg dun van structuur en zodra de massage oil op je huid belandt loopt het uit over je huid. Het enige minpunt is dat de massage oil er met  flikken kracht/straal er uit komt. Maar dat maakt het product niet minder fijn. De massage oil werkt hydrateert voor de huid en trekt snel in de huid. Het geeft je huid een fluweelzacht gevoel en je blijft het lekker lang ruiken.
De massage oil is te koop voor: €4,99

Hand cream:

De hand cream is qua structuur zoals een hand cream “hoort” te zijn. Niet te dik en niet te doen qua structuur. De hand cream is goed uit smeerbaar en verzorgt de handen goed. Het trekt snel in en zorgt voor zachte handen. De geur vind ik niet te intens en blijf je lekker lang ruiken!
De hand cream is te koop voor: €3,49

Bath fizzer:

In de verpakking zitten twee bruisballen. Als je de verpakking in je handen hebt, komt er meteen een heerlijke geur op je af. Ik heb zelf geen bad, waardoor ik de bruisballen niet kon testen. Maar ik heb de bruisballen doorgegeven aan een collega om te testen. Wat ze natuurlijk echt verschrikkelijk vond, not!

Eva:

De bruisballen zijn rood van kleur. In de bruisbal zitten stukjes, wat de rozemarijn is. Zodra je de bruisbal in bad gooit valt de bal meteen uit elkaar en ruikt heel je badkamer heerlijk! Het bad/water wordt er wel heel rood door maar het geeft niet af aan je lichaam of aan je bad. M’n huid voelde zacht aan na het gebruik en de geur kon ik nog ruiken op mijn huid.
De bath fizzer is te koop voor: €4,99

Conclusie:
Ik ben fan van de gehele limited edition rosemary & fig lijn. De producten zijn fijn in gebruik en fijn voor de huid. De geur is heerlijk en de producten zien er qua design ook enorm leuk uit! Leuke producten voor onder de kerstboom of gewoon voor jezelf om de donkere dagen door te komen!

Liefs, Tamara.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.